Kersthit

  • door Sjors Bleeker

Heb je al bedacht op welke manier jij gaat opvallen met je kerstgroet? Wees uniek! Denk out of the box. Wat past bij jouw organisatie, hoe breng je jouw merk op de juiste manier onder de aandacht? Printen, snijden, rillen, frezen, plakken. Niets is ons te gek om jouw kerstgroet op te laten vallen.

Kerst. Het lijkt nog zo ver weg. Maar de dagen gaan hard; de zomervakantie is afgelopen, school is weer begonnen en de herfst heeft duidelijk zijn intree gedaan. En zo maken we ons alweer op voor de laatste maanden van het jaar. Met de feestdagen als heerlijke afsluiter. Laatste maanden die van oudsher redelijk hectisch zijn. Zo ook in de grafische wereld.

 

Klanten bereiken

Tot een paar jaar terug, stuurde ieder bedrijf rond die tijd al z’n relaties een kerstkaart. Tot de digitalisering inzette en een e-mail voldoende leek om de klanten prettige feestdagen te wensen. Maar daar komen de meeste organisaties nu op terug. Want bereik je de klant wel met een vluchtige e-mail? Komt je nieuwjaarsgroet wel net zo gemeend over? Wie print zijn kerstmail uit om aan de koelkast te plakken, zoals vroeger met de kerstkaart wel gebeurde?

 

Verras je klant!

Bij Revon staan dit jaar de boeken met kerstkaarten weer klaar voor de klanten. Want helemaal weg zijn de kaarten nooit geweest. Maar bedrijven zijn wel op zoek naar iets nieuws. Nieuwe manieren om verrassend uit de hoek te komen. Geen standaard kerstkaart maar iets vernieuwends. En daar helpen wij je graag bij! Met onze jarenlange ervaring hebben we prachtige voorbeelden van creatieve oplossingen.

 

Out of the box

Heb jij al bedacht op welke manier jij je klant dit jaar gaat bereiken? Onze tip? Wacht er niet tot half december mee. Deze laatste maanden van het jaar vliegen voorbij. Een goede voorbereiding is ook hierbij halve werk. Wil je opvallen? Bel Revon! Neem contact op via onderstaande button.

 

Ook interessant

Zorg dat je opvalt!

Het coronavirus heeft Nederland in zijn greep. Scholen zijn gesloten. Het halve land werkt vanuit huis. En uit eten is onmogelijk nu horeca zijn deuren verplicht gesloten heeft. Veel restaurants…

Papieren communicatie wordt onderschat

Papieren communicatie? Nog altijd krachtig!

Communicatie. Zeer belangrijk voor het contact met de klant. Maar hoe communiceer je het meest efficiënt? Elektronisch of via papier? En waar ligt de voorkeur van de klant? De afgelopen…

Gevelreclame NWO

Het perfecte visitekaartje voor je bedrijfspand? Gevelreclame. Want de gevel van je pand is het gezicht van je bedrijf. En je maakt graag een goede eerste indruk. De reclame op…